English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
Aceste produse unicat sunt vandute - nu se mai pot comanda
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Vandute Tezinto 3

Un  cutit  clasic, elegant si  foarte versatil  favorit  al  iubitorilor de  bushcraft   dar si   al vanatorilor in special  al celor  de vanat mare care sunt obisnuiti sa   petreaca   mai multe  zile in  natura  pentru  trofeul  de cerb sau capra neagra.
 
Forma  lamei este  clasica, tip drop point cu un varf  situat aproape de linia mediana a  lamei,  fapt  care  o face deosebit de usor de folosit  la taieri de finete  iar profilul relative ingust la varf il face excelent si  in autoaparare.  Profilul lamei   este   fullflat  cu  un tais fin  care  este  excellent pentru  toate  taierile uzuale  dar avand o rezerva  pentru    cazurile in care abuzarea lui nu poate evitata. Otel  pulbere metalurgica  M390 cu o  rezistenta foarte buna la abraziune si  inoxidabil.
 
Manerul este  clasic cu o o ergonomie  excelenta  in orice tip de priza  si cu o dimensiune generoasa. Constructia  acesteia este  tip fulltang,   adica   lama se continua sub tot manerul , care este aplicat prin lipire si nituire sub forma de presale confectionat din    os camila.
 
Teaca  din   piele  tabacita vegetal confectionata  manual.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lungime totala: 245
Lungime lama: 125
Lungime maner: 115
Lungime lama: 30
Grosime lama: 4
Duritate: 60Click pentru a mari imagini de detaliu 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2020 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC