English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
[ Modele propuse ] [ Pulberi metalurgice ] [ Damasteel / suminagashi ]
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Modele propuse hunter 4

Hunter  model 4

 

Un cutit taios,  fin  si usor dar cu  dimensiuni medii foarte versatile cu  o forma clasica drop point.

Forma  lamei este   cu un profil  foarte taios,  special  conceputa pentru    activitati de   jupuire si transare a vanatului.  Asta nu  impiedica  sa fie folosit si la  activitati de prepararea  mancarii sau   activitati in natura. Otelurile  folosite  sunt pulberi metalurgice  M390 (pentru cei care doresc un   super-otel inoxidabil) sau K390 (pentru  cei  care  doresc o  rezistenta a  taisului  maxima, fara compromisuri). Lamele din M390   se finiseaza   slefuit sau sablat (mat)   iar K390  se finiseaza   slefuit sau  brunat, la alegerea clientului

Manerul este  cu o o ergonomie  excelenta  in orice tip de priza  si cu o dimensiune potrivita pentru  utilizare indelungata. Constructia  acesteia este  tip rattang,   adica   lama se continua in maner sub forma unei tije, aceasta fiind practice  infipta in  maner. Manerul  poate fi confectionat din  raffir, lemn  stabilizat,  sau corn de cerb  la alegerea clientului.

Desi forma   si proportiile se pastreaza,  dimensiunile pot varia putin, astfel,  lama are 12 cm  iar manerul  10-11 cm.

Tecile  sunt din   piele  tabacita vegetal, sunt   confectionate manual   individual pentru fiecare   cutit  in parte si pot  fi personalizate la cererea  clientului dar cu un cost suplimentar si dupa   achitarea   cutitului.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lungime totala: 250
Lungime lama: 130
Lungime maner: 120
Lungime lama: 33
Grosime lama: 4,3
Duritate: 61-64 depinde de tipul de otelClick pentru a mari imagini de detaliu

 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2019 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC