English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
[ Modele propuse ] [ Pulberi metalurgice ] [ Damasteel / suminagashi ]
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Modele propuse Tagri

Un cutit  utilitar in adevaratul sens al cuvantului. Poate fi   un EDC perfect, poate fi un cutit   pentru drumetii, poate fi un cutit de vanatoare, dimensiunile sale  medii  il fac  bun la toate.

Lama din pulbere metalurgica  M390 sau K390 la alegere,   are 10 cm lungime si 35 mm latime cu un tais fullflat  si varf drop point.

Maner  fulltang  din  micarta, sau  juma   sau orice alt  material solicitat de cleint intr-o    forma foarte ergonomica  oferind o priza sigura si confortabila .

Teaca  din piele  cu  posibilitatea de a fi purtata atat  orizontal cat si vertical.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lungime totala: 230
Lungime lama: 110
Lungime maner: 120
Lungime lama: 35
Grosime lama: 4,3Click pentru a mari imagini de detaliu


 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2019 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC