English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
[ Modele propuse ] [ Pulberi metalurgice ] [ Damasteel / suminagashi ]
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Modele propuse Tacoza

Un  cutit  tip bowie,  clasic, elegant si  foarte versatil  favorit  al  iubitorilor de  bushcraft   dar si   al vanatorilor in special  al celor  de vanat mare care sunt obisnuiti sa   petreaca   mai multe  zile in  natura  pentru  trofeul  de cerb sau capra neagra.

Forma  lamei este  clasica, bowie cu un varf  situat aproape de linia mediana a  lamei,  fapt  care  o face deosebit de usor de folosit  la taieri de finete  iar profilul relative ingust la varf il face excelent si  in autoaparare.  Profilul lamei   este   sabre  cu  un tais fin  care  este  excellent pentru  toate  taierile uzuale  dar avand o rezerva  pentru    cazurile in care abuzarea lui nu poate evitata. La cerere  se pot executa cutite  cu  un tais  si pe partea superioara. Otelurile  folosite  sunt pulberi metalurgice  M390 (pentru cei care doresc un   super-otel inoxidabil) sau K390 (pentru  cei  care  doresc o  rezistenta a  taisului  maxima, fara compromisuri). Lamele din M390   se finiseaza   slefuit sau sablat (mat)   iar K390  se finiseaza   slefuit sau  brunat, la alegerea clientului.

Manerul este  special conceput cu o o ergonomie  excelenta  in orice tip de priza  si cu o dimensiune generoasa. Constructia  acesteia este  tip fulltang,   adica   lama se continua sub tot manerul , care este aplicat prin lipire si nituire sub forma de presale. Manerele pot fi  prevazute cu garda,  aceasta putand fi din alama sau  aluminiu la alegerea clientului. Manerul  poate fi confectionat din  raffir, lemn  stabilizat,  os camila, corn de bivol,  micarta sau juma  negru,  juma gold dragon, juma ivory la alegerea clientului.

Desi forma   si proportiile se pastreaza,  dimensiunile pot varia putin, astfel,  lama are 14,5 cm  iar manerul  13 cm.

Tecile  sunt din   piele  tabacita vegetal, sunt   confectionate manual   individual pentru fiecare   cutit  in parte si pot  fi personalizate la cererea  clientului dar cu un cost suplimentar si dupa   achitarea   cutitului.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lungime totala: 280
Lungime lama: 14,5-15
Lungime maner: 13
Lungime lama: 40
Grosime lama: 4,3
Duritate: 61-64 depinde de tipul oteluluiClick pentru a mari imagini de detaliu


 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2019 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC