English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
[ Modele propuse ] [ Pulberi metalurgice ] [ Damasteel / suminagashi ]
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Modele propuse Skirtos

Skirtos

 

Un cutit  clasic cu o  forma  utilitara, exceptional pentru    utilizari diverse. Forma si   dimensiunile il   fac  o alegere exceptionala    pentru  EDC,  bushcraft, vanatoare sau  cutit “bun la toate” .

Lama  are un profil drop point cu  varful aproximativ in zona mediana, o lama  scurta  . Profilul lamei este fullflat pornind de  la grosimea maxima  la baza si   subtiat  spre varf.  Otelurile  folosite  sunt pulberi metalurgice  M390 (pentru cei care doresc un   super-otel inoxidabil) sau K390 (pentru  cei  care  doresc o  rezistenta a  taisului  maxima, fara compromisuri). Lamele din M390   se finiseaza   slefuit sau sablat (mat)   iar K390  se finiseaza   slefuit sau  brunat, la alegerea clientului

Manerul este  cu o o ergonomie  excelenta  in orice tip de priza  si cu o dimensiune potrivita pentru  utilizare indelungata. Constructia  acesteia este  tip fulltang,   adica   lama se continua sub tot manerul , care este aplicat prin lipire si nituire sub forma de presale. Manerul  poate fi confectionat din  raffir, lemn  stabilizat,  os camila, corn de bivol,  micarta sau juma  negru,  juma gold dragon, juma ivory la alegerea clientului.

Desi forma   si proportiile se pastreaza,  dimensiunile pot varia putin, astfel,  lama are 10-11 cm  iar manerul  10-10,5 cm.

Tecile  sunt din   piele  tabacita vegetal, sunt   confectionate manual   individual pentru fiecare   cutit  in parte si pot  fi personalizate la cererea  clientului dar cu un cost suplimentar si dupa   achitarea   cutitului.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lungime totala: 220
Lungime lama: 110
Lungime maner: 110
Lungime lama: 30
Grosime lama: 4,3
Duritate: 61-64 depinde de tipul oteluluiClick pentru a mari imagini de detaliu

 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2019 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC