English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
[ Modele propuse ] [ Pulberi metalurgice ] [ Damasteel / suminagashi ]
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Modele propuse Hunter model 3

Hunter  model  3

 

Un cutit  gandit  special pentru   vanatori,  fara  a  fi  dificil de  folosit    pentru  alte utilizari. Un cutit taios cu  tais fin  si lama relative lunga.

Forma  lamei este   ingusta putin curbata   si  cu un profil  foarte taios,  special  conceputa pentru    activitati de   jupuire si transare a vanatului.  Asta nu  impiedica  sa fie folosit si la  activitati de prepararea  mancarii sau   activitati in natura. Otelurile  folosite  sunt pulberi metalurgice  M390 (pentru cei care doresc un   super-otel inoxidabil) sau K390 (pentru  cei  care  doresc o  rezistenta a  taisului  maxima, fara compromisuri). Lamele din M390   se finiseaza   slefuit sau sablat (mat)   iar K390  se finiseaza   slefuit sau  brunat, la alegerea clientului

Manerul este  cu o o ergonomie  excelenta  in orice tip de priza  si cu o dimensiune potrivita pentru  utilizare indelungata. Cutitul este din constructive prevazut cu gada care poate fi  din  alama,  aluminiu sau  inox. Constructia  acesteia este  tip fulltang,   adica   lama se continua sub tot manerul , care este aplicat prin lipire si nituire sub forma de presale. Manerul  poate fi confectionat din  raffir, lemn  stabilizat,  os camila, corn de bivol,  micarta sau juma  negru,  juma gold dragon, juma ivory la alegerea clientului.

Desi forma   si proportiile se pastreaza,  dimensiunile pot varia putin, astfel,  lama are 13 cm  iar manerul  11-12 cm.

Tecile  sunt din   piele  tabacita vegetal, sunt   confectionate manual   individual pentru fiecare   cutit  in parte si pot  fi personalizate la cererea  clientului dar cu un cost suplimentar si dupa   achitarea   cutitului.

 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lungime totala: 250
Lungime lama: 130
Lungime maner: 120
Lungime lama: 30
Grosime lama: 4,3
Duritate: 61-64 depinde de tipul oteluluiClick pentru a mari imagini de detaliu
 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2019 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC