English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
[ Modele propuse ] [ Pulberi metalurgice ] [ Damasteel / suminagashi ]
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Modele propuse skinner A

Skinner A

Un cutit  foarte specializat pentru  jupuirea  animalelor. Este un cutit   exceptional  pentru  vanatori.

Lama  are un profil specializat pentru jupuire,  cu o curbura   continua a taisului , o lama  scurta    si curbata cu  varful foarte fin, excellent pentru   incizii de precizie la  tendoane. Profilul lamei este fullflat pornind de  la grosimea maxima  la baza si   subtiat  spre varf.  La cerere se poate executa un tais  fals sau  functional pe partea superioara. Otelurile  folosite  sunt pulberi metalurgice  M390 (pentru cei care doresc un   super-otel inoxidabil) sau K390 (pentru  cei  care  doresc o  rezistenta a  taisului  maxima, fara compromisuri). Lamele din M390   se finiseaza   slefuit sau sablat (mat)   iar K390  se finiseaza   slefuit sau  brunat, la alegerea clientului

Manerul este  cu o o ergonomie  excelenta  in orice tip de priza  si cu o dimensiune potrivita pentru  utilizare indelungata. Constructia  acesteia este  tip fulltang,   adica   lama se continua sub tot manerul , care este aplicat prin lipire si nituire sub forma de presale. Manerul  poate fi confectionat din  raffir, lemn  stabilizat,  os camila, corn de bivol,  micarta sau juma  negru,  juma gold dragon, juma ivory la alegerea clientului.

Desi forma   si proportiile se pastreaza,  dimensiunile pot varia putin, astfel,  lama are 9,5-10 cm  iar manerul  10 cm.

Tecile  sunt din   piele  tabacita vegetal, sunt   confectionate manual   individual pentru fiecare   cutit  in parte si pot  fi personalizate la cererea  clientului dar cu un cost suplimentar si dupa   achitarea   cutitului.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lungime totala: 220
Lungime lama: 105
Lungime maner: 115
Lungime lama: 35
Grosime lama: 4,3
Duritate: 61-64 depinde de tipul oteluluiClick pentru a mari imagini de detaliu 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2019 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC