English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
[ Modele propuse ] [ Pulberi metalurgice ] [ Damasteel / suminagashi ]
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Modele propuse Duras

Add here a descDuras

 

Un cutit elegant si classic cu  aplicatii  universal deosebit de indragit   atat de iubitorii de natura in general cat si de  vanatori.

Lama  are un profil clasic foarte  potrivita pentru  orice tipuri  de taieri iar varful foarte fin este excellent pentru   incizii de precizie. Profilul lamei este fullflat pornind de  la grosimea maxima a otelului   la baza si   subtiat  spre varf.  Otelurile  folosite  sunt pulberi metalurgice  M390 (pentru cei care doresc un   super-otel inoxidabil) sau K390 (pentru  cei  care  doresc o  rezistenta a  taisului  maxima, fara compromisuri). Lamele din M390   se finiseaza   slefuit sau sablat (mat)   iar K390  se finiseaza   slefuit sau  brunat, la alegerea clientului.

Manerul ofera o prize exceptionala in   priza  normala  dar  este confortabila  si in prize inverse. Ca si tip constructiv acesta este  fulltang lama continuandu-se  sub maner, acesta fiind  aplicat prin lipire si  nituire  sub forma de presale. Manerul  poate fi confectionat din  raffir, lemn  stabilizat,  os camila, corn de bivol,  micarta sau juma  negru,  juma gold dragon, juma ivory la alegerea clientului.

Desi forma   si proportiile se pastreaza,  dimensiunile pot varia putin, astfel,  lama are 11,5-12 cm  iar manerul  11-11,5 cm.

Tecile  sunt din   piele  tabacita vegetal, sunt   confectionate manual   individual pentru fiecare   cutit  in parte si pot  fi personalizate la cererea  clientului dar cu un cost suplimentar si dupa   achitarea   cutitului.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lungime totala: 240
Lungime lama: 11,5
Lungime maner: 12,4
Lungime lama: 34
Grosime lama: 4,3
Duritate: 61-64 depinde de tipul de otelClick pentru a mari imagini de detaliu


 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2019 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC